Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INFORMARE REFERITOARE LA SOLICITĂRILE PRIVIND OBȚINEREA UNEI PROGRAMĂRI ÎN VEDEREA DEPUNERII CERERILOR DE OBȚINERE A AVIZELOR DE ANGAJARE ÎN MUNCĂ

23 ianuarie 2024

Inspectoratul General pentru Imigrări vine în sprijinul angajatorilor interesați de primirea la muncă a străinilor, cu următoarele informații.

Astfel, începând din data de 26 ianuarie a.c., în scopul simplificării procedurilor și reducerii sarcinilor administrative care revin în sarcina angajatorilor, vor fi eliminate din aplicația Portal IGI următoarele documente ce trebuie atașate în modulul aviz de angajare lucrător permanent (persoană juridică, persoană fizică, schimbare angajator), detașat, sezonier, stagiar, transfrontalier, înalt calificat, lucrător ICT, lucrător au-pair:

  • cazierul judiciar al angajatorului;
  • cazierul judiciar al străinului sau alt document cu aceași valoare juridică, eliberat de autoritățile din țara de origine ori reședință, tradus și legalizat în condițiile legii.

Facem precizarea că documentele mai sus menționate vor fi prezentate, în termenul legal de valabilitate, la ghișeu în momentul depunerii cererii.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut