Ministerul Afacerilor Interne
Print

Agenda conducerii

Agenda inspectorului general în perioada 09-11 mai 2022

Astăzi, 9 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, chestor de poliţie Marius-Florin Mihăilă, va primi delegaţia Agenției Uniunii Europene pentru Azil (EUAA) condusă de doamna Nina Gregori, director executiv al Consiliului de Administrație.

Activitatea se va întinde pe o perioadă de trei zile și are ca obiectiv principal vizitarea locațiilor unde EUAA oferă sprijin autorităților române în contextul crizei umanitare din Ucraina astfel:

  • 9 mai – participarea la cina oficială;
  • 10 mai – vizita la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Galați și la Punctul de Trecere a Frontierei de la Isaccea (unde IGI are personal detașat în contextul crizei umanitare din Ucraina);
  • 11 mai – vizita la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București și la Direcția pentru Imigrări a Municipiului București.

EUAA – este o intituție mandatată să sprijne statele membre în aplicarea legislației europene care reglementează azilul, protecția internațională și condițiile de primire – Sistemul european comun de azil (CEAS).

Agenda inspectorului general – 15 februarie 2022

Astăzi, 15 februarie a.c., în prezenţa domnului secretar de stat al MAI, chestor general de poliție Bogdan Despescu, a avut loc şedinţa de analiză a activităţii instituţiei în anul 2021. Cu această ocazie, (î) inspectorul general, comisar – șef de poliție Marian Gabriel Crețu a prezentat principalele activităţi desfășurate de polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări în anul precedent și prioritățile pentru anul în curs.

Agenda inspectorului general adjunct – 31 ianuarie 2022

Astăzi, 31 ianuarie a.c., Inspectorul general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări, domnul comisar-șef de poliție Cristian STOICA a primit vizita delegației Ambasadei Republicii Federale Nigeria în România, ES dna Safiya Ahmad NUHU. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte de interes ce vizează buna colaborare între Ambasada Republicii Federale Nigeria în România și IGI.

Agenda inspectorului general  – 28 septembrie 2021

Astăzi, 28 septembrie a.c., inspectorul general, comisar-șef de poliție Marian Gabriel CREȚU împreună cu reprezentanți ai instituției au prezentat studenților Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din anul I, informații generale privind activitatea din domeniul migrației și azilului.

Sari la conținut