Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ACȚIUNE ÎN COOPERARE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN BOTOȘANI

22 septembrie 2023

Polițiștii de imigrări din Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au desfășurat ieri o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Două societăți comerciale au fost verificate.

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Serviciul de Ordine Publică au desfășurat, în municipiul Botoșani, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.

În cadrul acțiunii au fost verificate două societăți comerciale (restaurante).  

Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate încălcări ale legislației în domeniu.

Reprezentanților societăților comerciale le-au fost reamintite prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut