Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza

Cerere pentru exercitarea dreptului la opoziție

Pentru exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal efectuate de Inspectoratul General pentru Imigrări, puteți transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată la adresa: Bucuresti, str. Lt.col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, București sau o puteti depune personal la ghișeele structurilor teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări sau o puteți transmite on-line prin intermediul formularului.

Timpul estimativ de completare al formularului este de 10 minute.


Se enumeră datele cu caracter personal

Solicit ca răspunsul să îmi fie comunicat:

Față de cele de mai sus, vă rog să dispuneți măsurile legale pentru a primi informațiile solicitate în baza Regulamentului nr. 679/2016.

* Câmp obligatoriu.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Inspectoratul General pentru Imigrări în scopul soluționării cererii. În vederea realizării acestui scop, datele pot fi dezvăluite unor terți. Datele dumneavoastră sunt stocate pe perioada necesară îndeplinirii atribuțiilor, după care vor fi arhivate potrivit legislației aplicabile. Persoanele ale căror date personale sunt prelucrate de Inspectoratul General pentru Imigrări pot să își exercite drepturile prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată care poate fi remisă operatorului de date cu caracter personal, prin intermediul serviciilor poştale, prin depunere personală la sediile IGI, prin fax sau prin e-mail, utilizând formularele online disponibile pe site-ul IGI. Mai multe informații puteți obține accesând https://igi.mai.gov.ro/category/utile/ secțiunea Protecția datelor.
ULTIMA
ORĂ

PESTE 150 DE PERSOANE AU FOST VERIFICATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI, CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut