Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

VIZITA DELEGAȚIEI INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

27 noiembrie 2023

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări formată din chestor principal de poliție Liviu BUTE, (î.) inspector general, comisar-șef de poliție Adrian DRAGOMANU, (î.) director al Direcției Suport Logistic, comisar-șef de poliție Zoltan GULEA, director al Direcției Management Strategic, comisar-șef de poliție Veronica SNAE, șeful Serviciului Afaceri Europene și Relații Internaționale și comisar-șef de poliție Valentin TRANDAFIR, șeful Serviciului Returnări, au efectuat o vizită de lucru, în perioada 22 – 23 noiembrie a.c., la omologii din Republica Moldova.

Întrevederea a avut loc la sediul Inspectoratului General pentru Migrație din Republica Moldova.

Delegația Inspectoratului General pentru Imigrări a fost primită de domnul comisar-șef Mihail VODĂ, șeful Inspectoratului General pentru Migrație.

Pe parcursul vizitei au fost abordate aspecte legate de migrația legală și integrarea străinilor, precum și subiecte legate de șederea ilegală a cetățenilor străini pe teritoriul Republicii Moldova, procedurile de returnare, readmisie și custodie publică, subiecte cuprinse în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare dintre Republica Moldova și România, semnată la data de 23 noiembrie 2021.

De asemenea, domnul inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări și-a reconfirmat deschiderea pentru cooperarea în viitor pe subiecte de interes comun.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut