Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

VIZITA DE LUCRU A UNEI DELEGAȚII A INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI, LA OSLO

13 mai 2019

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări a efectuat, în  perioada 08-09 mai a.c., o vizită de lucru la Oslo, în Norvegia, pentru finalizarea demersurilor de negociere și oficializare a Acordului de Parteneriat dintre Inspectoratul General pentru Imigrări și Directoratul Norvegian de Imigrări.  

Întâlnirea a avut loc în contextul implementării la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări, în calitate de promotor, a proiectului predefinit PDP 1 – Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație, finanțat din Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2020.

De asemenea, în cadrul întrevederii au fost purtate discuții cu partenerul norvegian – Directoratul Norvegian de Imigrări, în marja activităților ce urmează a fi derulate în comun.

Delegația Inspectoratului General pentru Imigrări a fost compusă din experți din cadrul Direcției Azil și Integrare, Direcției Migrație, Serviciilor Implementare Proiecte și Financiar, coordonată de domnul comisar șef de poliție  Eleodor PÎRVU,  împuternicit director al Direcției Azil și Integrare și desemnat Manager de Proiect.

Activitatea a reprezentat o inițiativă bilaterală derulată în cadrul Programului Afacerilor Interne și finanțată din Fondul de Relații Bilaterale, gestionat la nivelul Operatorului de Program – DFEN.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut