Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

VERIFICĂRI FINALIZATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI ÎN CAZUL A ȘAPTE SOCIETĂȚI COMERCIALE

26 ianuarie 2023

Polițiștii de imigrări din București au finalizat săptămâna trecută verificările în cazul a șapte societăți comerciale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei.

În perioada 17 – 20 ianuarie a.c., polițiștii de imigrări au finalizat verificările în cazul a șapte societăți comerciale, iar acolo unde au fost constatate nereguli s-au luat măsuri în conformitate cu prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României.

Astfel, într-un caz, societatea comercială a fost sancționată cu avertisment, iar în cinci cazuri au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 18.000 de lei (angajatorul sau beneficiarul de prestări servicii care are încadrat în muncă/detașat un străin are obligația de a comunica Inspectoratului General pentru Imigrări, în cel mult 10 zile de la data începerii activității acestora pe teritoriul României, copia contractului individual de muncă, copia actului de detașare, precum și alte înscrisuri prevăzute de actul normativ menționat). 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut