Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

URMĂRIT NAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

16 martie 2020

Un cetățean irakian, de 23 de ani, condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate, a fost depistat de polițiștii de imigrări pe raza sectorului 2 al capitalei. Acesta se sustrăgea executării pedepsei,  fiind dat în urmărire națională.

În seara zilei de ieri, 15 martie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au depistat, pe raza sectorului 2, un bărbat, de 23 de ani, din Irak, urmărit naţional.

Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Sectorului 2, București, au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile, de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate.

Cetățeanul străin se află legal în țara noastră, fiind posesorul unui permis de ședere.

Bărbatul a fost predat Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pentru aplicarea măsurilor de punere în executare a mandatului.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut