Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, LIPSIRE DE LIBERTATE ÎN MOD ILEGAL, AMENINȚARE ȘI ÎNȘELĂCIUNE, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

8 octombrie 2022

La data de 7 octombrie a.c., în municipiul Constanța, polițiștii Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, în cooperare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au depistat un bărbat, de 40 de ani, cetățean turc, cu reședința în municipiul Constanța, față de care autoritățile judiciare din Turcia au cerut arestarea provizorie în vederea extrădării.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 16 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și înșelăciune.

Acesta a intrat legal în România, în scop de muncă și beneficia de drept de ședere.

A fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea continuării demersurilor, în favoarea autorităților din Turcia.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

10 BĂRBAȚI DIN NEPAL AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ OTOPENI

Sari la conținut