Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

UN TÂNĂR DIN TUNISIA A FOST INTRODUS ÎN CENTRUL DE CAZARE PENTRU STRĂINII LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD

15 noiembrie 2022

Un tânăr din Tunisia, bănuit de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat și fals privind identitatea a fost preluat zilele trecute de polițiștii de imigrări din Bihor de la Sectorul Poliției de Frontieră Borș, pentru continuarea verificărilor și luarea măsurilor ce se impun.

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Bihor au preluat de la Sectorul Poliției de Frontieră Borș un tânăr de 23 de ani, din Tunisia, bănuit de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României și fals privind identitatea.

Pe numele persoanei în cauză, polițiștii de imigrări au emis decizie de returnare sub escortă, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut