Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

UN TÂNĂR BĂNUIT DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT VA FI TRANSFERT ASTĂZI LA CENTRUL REGIONAL DE PROCEDURI ȘI CAZARE A SOLICITANȚILOR DE AZIL

18 septembrie 2023

Un tânăr din Maroc, bănuit de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat va fi transferat astăzi la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București. Acesta a fost preluat de polițiștii de imigrări de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Astăzi, 18 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Maroc, a fost preluat de polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări Prahova de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Din verificări a reieșit că persoana în cauză este bănuită de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Întrucât tânărul a solicitat o formă de protecție internațională va fi transferat la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București, până la clarificarea situației.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut