Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

UN BĂRBAT DIN REPUBLICA MOLDOVA, AFLAT ÎN ȘEDERE ILEGALĂ, PRELUAT DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BOTOȘANI

6 septembrie 2023

Polițiștii de imigrări din Botoșani au preluat ieri de la polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani un bărbat din Republica Moldova, care se  afla în situații ilegale. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare.

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii de imigrări din Botoșani au preluat de la colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova.

Persoana în cauză a intrat legal în țara noastră, însă la momentul depistării se afla în ședere ilegală.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele bărbatului decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă acţiunile privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut