Ministerul Afacerilor Interne
Print

UN BĂRBAT DIN MAROC A FOST LUAT ÎN CUSTODIE PUBLICĂ LA ARAD

8 decembrie 2022

La începutul acestei săptămâni, polițiștii de imigrări din județul Arad au desfășurat o acțiune pe raza de competență, având ca obiectiv combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul țării noastre, ocazie cu care a fost identificat, cu ședere ilegală, un cetățean din Maroc.

Polițiști de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Arad,au desfășurat luni, 5 decembrie a.c., activități specifice de control, având ca obiectiv combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

Astfel, în urma activităților întreprinse la o unitate de cazare a fost identificat cu ședere ilegală, un cetățean marocan, în vârstă de 36 ani, care a intrat legal în România, în scop de angajare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul bărbatul nu a părăsit ţara noastră la expirarea vizei și nici nu a respectat decizia de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile, emisă de către polițiștii de imigrări din Ialomița la data de 1 noiembrie a.c.

Ca urmare a celor constatate, străinul a fost introdus în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică din Arad, în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul României, fiind instituită, la ieșirea din țară, măsura de interzicere a intrării pe teritoriul țării noastre, pentru o perioadă de 5 ani.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Sari la conținut