Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

UN BĂRBAT DIN INDIA LUAT ÎN CUSTODIE PUBLICĂ

26 ianuarie 2023

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Mehedinți au introdus la începutul acestei săptămâni în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad un bărbat din India, care se afla în situații ilegale. La ieșirea din țară, pe numele acestuia va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de un an și 6 luni.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii de imigrări au preluat de la polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi un bărbat de 32 de ani, din India, care se afla în situații ilegale.

Din verificări a reieșit că persoana în cauză a intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Față de aceasta a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introdusă în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut