Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI SOCIETĂȚI COMERCIALE VERIFICATE ȘI 26 DE STRĂINI LEGITIMAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BOTOȘANI, ÎN CADRUL UNEI ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA MIGRAȚIEI ILEGALE

29 ianuarie 2024

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii de imigrări din Botoșani, în cooperare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Serviciul de Ordine Publică, au desfășurat, în Municipiul Botoșani, o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea migrației ilegale.

Au fost verificate trei societăți comerciale, dintre care două au ca activități principale confecții, iar cea de-a treia alimentație publică.

Ca urmare a verificărilor efectuate au fost legitimați 26 de străini, dintre aceștia 24 sunt din Sri Lanka și 2 din Nepal, nefiind constatate nereguli.

În cadrul acțiunilor întreprinse, străinii au fost informați despre drepturile și obligațiile pe care le au pe teritoriul țării noastre, dar și despre riscurile la care se expun în cazul în care intenționează să părăsească ilegal România.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut