Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI DECIZII DE RETURNARE EMISE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN SUCEAVA PE NUMELE UNOR CETĂȚENI DIN TURCIA

13 octombrie 2022

Trei cetățeni străini din Turcia au fost depistați ieri cu ședere ilegală de polițiștii de imigrări din Suceava. Au fost emise decizii de returnare, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Suceava au desfășurat ieri o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

În urma activităților întreprinse au fost depistați trei cetățeni străini, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani, din Turcia.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în țara noastră, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul României.  

Pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 de zile de pe teritoriul țării noastre și au fost sancționați contravențional cu avertisment, în conformitate cu O.U.G nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele celor trei cetățeni străini va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Suceava.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut