Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI CETĂŢENI STRĂINI DIN BANGLADESH DEPISTAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ DE POLIŢIŞTII DE IMIGRĂRI DIN ARAD

30 august 2022

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Arad au depistat trei cetăţeni străini din Bangladesh, care se aflau în şedere ilegală pe teritoriul ţării noastre. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare.

La data de 26 august a.c., poliţiştii de imigrări au depistat trei cetăţeni străini, în vârstă de 27, respectiv 44 de ani, din Bangladesh, care se aflau în şedere ilegală pe teritoriul statului român.

Din verificări a reieşit că aceştia au intrat legal în România, în scop de muncă, însă nu au părăsit teritoriul ţării noastre la expirarea dreptului de şedere.

Cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, pe numele lor au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.       

BIROUL I NFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut