Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI CETĂŢENI STRĂINI DEPISTAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN TIMIȘ

12 septembrie 2022

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiș au desfăşurat ieri o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii şi muncii ilegale a cetăţenilor străini. Au fost emise decizii de returnare pentru trei cetățeni străini.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii de imigrări din județul Timiș, au depistat cu şedere ilegală trei cetăţeni străini, doi din Sri Lanka și unul din Bangladesh, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 26 şi 45 de ani, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii şederii şi muncii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoanele în cauză au intrat legal în țara noastră, însă la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul României şi nici nu au întreprins demersurile legale pentru prelungirea acestui drept.

Pe numele celor doi bărbați din Sri Lanka au fost emise decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească voluntar teritoriul României în cel mult 15 zile, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare, iar față de cetățeanul din Bangladeshs-a dispus măsuraîndepărtării sub escortă.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale în domeniu, la telefon 0236.407292 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI TIMIȘ

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut