Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI BĂRBAȚI, RESPECTIV DOI DIN NEPAL ȘI UNUL DIN SRI LANKA, LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

14 decembrie 2022

Polițiștii de imigrări din Brăila au desfăşurat ieri, o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Au fost identificați doi bărbați din Nepal și unul din Sri Lanka, care se aflau în situații ilegale.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii de imigrări din Brăila au desfăşurat o acţiune în cooperare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii au depistat trei bărbați în situații ilegale, cu vârste cuprinse între 28, respectiv 47 de ani, doi din Nepal și unul din Sri Lanka.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cetățenii străini au intrat legal pe teritoriul țării noastre, în scop de angajare în muncă, însă la expirarea dreptului de ședere aceștia nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Față de cetățenii în cauză a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introduși în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României, urmând ca la ieșirea din țară, pe numele acestora să fie instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul României  pentru o perioadă de 6 luni respectiv 1 an.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN, POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU INTRODUS ÎN CENTRELE DE CUSTODIE PUBLICĂ APROXIMATIV 280 DE STRĂINI

Sari la conținut