Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI BĂRBAȚI DIN TURCIA DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE DE POLIȚIȘTII DIN CONSTANȚA

16 noiembrie 2022

Combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate rămâne în continuare o prioritate a polițiștilor de imigrări din Constanța. Trei bărbați din Turcia au fost depistați în situații ilegale.

Astăzi, polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, din Turcia, care desfășurau activități lucrative fără aviz de muncă la o societate comercială cu domeniu de activitate construcții civile.

Ca urmare a celor constatate, dreptul de ședere al persoanelor în cauză a fost revocat, pe numele acestora fiind emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentantul societății comerciale vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut