Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI BĂRBAȚI DIN BANGLADESH LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ

28 noiembrie 2022

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Mehedinți au introdus la sfârșitul săptămânii trecute în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad trei bărbați din Bangladesh, care se aflau în situații ilegale. La ieșirea din țară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru  perioade cuprinse între 6 luni și un an și 6 luni.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări au preluat de la polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani, toți din Bangladesh, care se aflau în situații ilegale.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Față de cei trei a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introduși în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru perioade cuprinse între 6 luni și un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut