Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TÂNĂR DIN ISRAEL, DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEȚUL MUREȘ

3 mai 2019

Un tânăr de 29 de ani, din Israel, a fost depistat cu ședere ilegală de către polițiștii de imigrări  din județul Mureș. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei,  și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au desfășurat, la data de 02 mai a.c.,  un control cu forțe proprii pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.

În cadrul activităților întreprinse, a fost depistat cu ședere ilegală un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care la expirarea dreptului de ședere conferit prin permisul de ședere temporară, nu a părăsit teritoriul național.

Urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele tânărului o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească România în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancționat cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G  194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea șederii și muncii ilegale a străinilor, solicitând cetățenilor străini să acorde interes reglementărilor legale a dreptului de ședere pe teritoriul României.

Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră  față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări  Mureș,  situat în str. Mihail Kogălniceanu nr. 14, Tg. Mureș sau vizitând site-ul public al instituției, la adresa www.igi.mai.gov.ro

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI MUREŞ

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut