Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SOCIETATE COMERCIALĂ SANCȚIONATĂ CONTRAVENȚIONAL DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA

23 septembrie 2022

Poliţiştii de imigrări din Constanța au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea șederii și muncii ilegale a cetățenilor străini. O societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare 10.000 de lei, iar pe numele unui cetățean din Turcia a fost emisă decizie de returnare.

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanța și Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate și șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență.

Pentru abaterile constatate, o societate comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru primirea la muncă a unui cetățean străin fără aviz de muncă, în conformitate cu prevederile OG nr.25 din 26 august 2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe numele cetățeanului străin, un bărbat de 33 de ani, din Turcia, a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 30 de zile de pe teritoriul țării noastre.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut