Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SOCIETATE COMERCIALĂ DIN JUDEȚUL TIMIȘ, SANCȚIONATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI CU AMENDĂ ÎN VALOARE DE 40.000 DE LEI

9 octombrie 2023

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de imigrări din Timiș au efectuat un control la o societate comercială cu domeniul de activitate “activități generale de curățenie a clădirilor”, context în care au fost depistate patru persoane care nu aveau avize de angajare în muncă. Societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 40.000 de lei.

La data de 5 octombrie a. c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Timiș au efectuat un control la o societate comercială, din Județul Timiș, cu domeniul de activitate “activități generale de curățenie a clădirilor”.

În urma verificărilor au fost depistate patru femei, cu vârste cuprinse între 19 – 35 de ani, din Etiopia, care nu aveau avize de angajare în muncă.

Ca urmare a celor constatate, societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 40.000 de lei, în conformitate cu O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (primirea la muncă pe teritoriul României a unui străin fără aviz de angajare sau de detaşare, cu sau fără contract individual de muncă încheiat în formă scrisă, cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei, pentru fiecare persoană identificată).

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut