Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SOCIETATE COMERCIALĂ DIN JUDEȚUL SATU MARE SANCȚIONATĂ DE POLIȚIȘTI DE IMIGRĂRI DIN SATU MARE

16 noiembrie 2022

O societate comercială din județul Satu Mare a fost sancționată ieri de polițiștii de imigrări cu suma de 20.000 de lei, pentru nereguli constatate la încadrarea în muncă a străinilor în România.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări din Satu Mare au finalizat  verificările pentru o societate comercială, de pe raza de competență, iar pentru neregulile constatate au luat măsura sancționării contravenționale.

Din verificări a reieșit că o femeie din Nepal care se afla în ședere ilegală desfășura activități lucrative fără forme legale la societatea verificată.

Ca urmare a celor constatate, reprezentantul firmei a fost sancționat contravențional cu suma de 20.000 de lei, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României. 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut