Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SESIUNE DE INFORMARE A ANGAJATORILOR

14 mai 2018

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări împreună cu reprezentanții Inspecției Muncii vor desfăşura în perioada 14 – 20 mai a.c., la nivel național, o sesiune de informare a angajatorilor care au angajaţi cetățeni străini sau care sunt interesaţi în acest demers, cu privire la condiţiile în care străinii pot presta activităţi lucrative pe teritoriul României, precum și drepturile şi obligaţiile ce le revin în calitate de angajatori.

Scopul acestui demers este de a crește gradul de informare și conştientizare în rândul angajatorilor, persoane fizice sau juridice, cu privire la riscurile la care se se expun în situația nerespectării prevederilor legale privind angajarea sau detașarea unui cetățean străin în România. Totodată, se urmărește prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul țării noastre.

Pentru mai multe detalii privind organizarea și desfășurarea activității cei interesați se vor adresa structurilor de imigrări de pe raza județului. Datele de contact pot fi accesate la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea Contact.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut