Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SCRISOARE DE MULȚUMIRE!

11 septembrie 2020

Un cetățean indian a adresat, întregului colectiv al Centrului de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni, o scrisoare de mulțumire pentru modul în care aceștia își fac datoria cu profesionalism  și implicare, venind în ajutorul persoanelor aflate în custodie publică.

Kumar a fost luat în custodie publică și fiind departe de țara natală și de familie  a avut nevoie de sprijin și consiliere de specialitate din partea polițiștilor de imigrări pe întreaga perioadă de custodie,  motiv pentru care, la plecarea din centru, le mulțumește.

Cuvintele de mulțumire au produs o mare satisfacție în rândul colegilor noștri care sunt încântați că munca lor este apreciată de către străini.

Mulțumim la rândul nostru celui care ne-a transmis aceaste aprecieri, nu sunt singurele primite de către polițiștii de imigrări, dar sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumos scrise.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut