Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ȘASE STRĂINI, BĂNUIȚI DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN TIMIȘ

3 octombrie 2023

Șase străini, bănuiți de tentativă la infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat au fost preluați ieri de polițiștii de imigrări din Timiș, de la colegii lor de la punctul de trecere al frontierei. Aceștia au solicitat o formă de protecție internațională și au fost conduși la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Timișoara.

La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii de imigrări din Timiș au preluat de la colegii lor de la Sectorul Poliției de Frontieră Cruceni, șase străini, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, toți din Nepal, bănuiți de infracțiunea de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Persoanele în cauză au intrat legal în țara noastră, în scop de angajare în muncă.

Întrucât acestea au solicitat o formă de protecție internațională, au fost conduse la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Timișoara, până la clarificarea situației.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

11 STRĂINI CARE AU FOST DEPISTAȚI ÎN TENTATIVĂ DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT, AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD

Sari la conținut