Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

SANCȚIUNE ÎN VALOARE DE 10.000 DE LEI APLICATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

24 noiembrie 2023

O societate comercială a fost sancționată ieri cu amendă în valoare de 10.000 de lei, de poliţiştii de imigrări din Bucureşti, pentru nerespectarea actului normativ privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul unei societăți comerciale, cu domeniul de activitate construcții, de pe raza de competență.

Din verificări a reieșit că reprezentantul societății a primit la muncă pe teritoriul României un bărbat din Egipt, care se afla în ședere ilegală.

Ca urmare a celor constatate, societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (primirea la muncă pe teritoriul României a unui străin cu şedere ilegală, cu sau fără contract individual de muncă încheiat în formă scrisă, se sancţionează cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei, pentru fiecare persoană identificată).

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut