Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PROGRAMUL DE LUCRU LA GHIȘEELE DIRECȚIEI PENTRU IMIGRĂRI A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI VA FUNCȚIONA ȘI ÎN ZILELE DE 26 ȘI 27 NOIEMBRIE

25 noiembrie 2022

Având în vedere numărul mare de solicitări înregistrate pe Portal IGI, pentru a veni în sprijinul solicitanților, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București (DIMB) își va desfășura activitatea la ghișee și în zilele de 26 și 27 noiembrie a.c.

În perioada de referință, în intervalul 8:30 – 16:30, vor fi preluate cereri în scop de studii, activități comerciale, activități religioase, alte scopuri, reîntregirea familiei pentru cetățenii non UE, invitații, admisii, precum și pentru emiterea permisului de ședere pe termen lung, la ghișeele DIMB  nr.1, 2, 3 și 4 situate în strada Nicolae Iorga, nr. 23, sector 1.

De asemenea, în același interval de timp va funcționa ghișeul nr. 5, pentru preluarea cererilor fără programare on-line.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut