Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POSTURI VACANTE SCOASE LA CONCURS

16 aprilie 2021

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează concursuri pentru ocuparea a 4  posturi de execuție de ofițer de poliție prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor. Dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro.

Azi, 16 aprilie a.c., Inspectoratul General pentru Imigrări a demarat procedura de ocupare a 4 funcții vacante de ofițeri de poliție prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile propuse sunt distribuite astfel: 3 în cadrul Aparatului propriu al Inspectoratului General pentru Imigrări, în specialitățile resurselor umane, financiar și achiziții și 1 la nivelul structurii de imigrări din județul Timiș.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră”. Dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, în perioada 19.04.2021, ora 08.00 – 23.04.2021, ora 14.00. Tot aici puteți găsi detalii despre depunerea cererilor și perioada de înscriere.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul precizat în anunț.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut