Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTII DIN ARAD AU DEPISTAT ÎN SITUAȚII ILEGALE UN BĂRBAT DIN SUDAN ȘI UNUL DIN GUINEEA CONAKRY

4 noiembrie 2022

Doi bărbați din Sudan, respectiv Guineea Conakry, aflați în situații ilegale au fost depistați zilele trecute de polițiștii de imigrări în cooperare cu polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. Unul dintre aceștia a fost luat în custodie publică.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului pentru Imigrări Arad, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor pe teritoriul țării noastre.

În urma activităţilor întreprinse au fost depistați în situații ilegale, în municipiul Arad, doi bărbați de 29, respectiv 34 de ani, unul din Sudan și unul din Guineea Conakry.

Ca urmare a celor constatate, într-un caz a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

În cel de-al doilea caz, bărbatul a fost luat în custodie publică și introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea sub escortă. La ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut