Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI PREZENȚI LA FESTIVALUL UNTOLD

5 august 2023

În perioada 3-6 august a.c., polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări sunt prezenți la datorie și fac parte din dispozitivul Ministerului Afacerilor Interne, special constituit pentru acest eveniment, pentru ca cei sosiți la festival să se bucure pe deplin de aceste zile, în condiții de siguranță.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, precum şi combaterea migraţiei ilegale.

Astfel, în data de 4 august a.c., polițiștii de imigrări din cadrul  Serviciului pentru Imigrări al Județului Cluj, au desfășurat activități specifice de control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a străinilor la 5 societăți comerciale care își desfășoară activitatea în perimetrul festivalului UNTOLD. 

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificați 52 de străini care desfășurau activități lucrative, fără a fi constatate nereguli. 

Totodată, facem apel către toţi cetăţenii străini şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediile structurilor centrale și teritoriale sau accesând site-ul public al instituției http://www.igi.mai.gov.ro.

Rămânem în continuare la datorie și vă asigurăm de tot sprijinul nostru!


BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut