Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI CONTINUĂ ACȚIUNILE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR ÎN PERIOADA MINIVACANȚEI DE INTRARE ÎN NOUL AN

30 decembrie 2023

Polițiștii de imigrări rămân în continuare la datorie și acționează la nivel național, pentru siguranța cetățenilor în perioada minivacanței prilejuită de anul nou.

Polițiștii vor avea în vedere creșterea gradului de siguranță al cetățeanului, combaterea migrației ilegale, precum și intensificarea acțiunilor și controalelor în mediile frecventate de străini.

Controlul permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate, rămân în continuare acţiunile prioritare ale poliţiştilor de imigrări, care contribuie la creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului.

De asemenea, polițiștii de imigrări rămân în continuare la datorie și acționează atât cu forțe proprii cât și în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru că ne dorim ca această perioadă să se desfășoare în condiții de siguranță.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

 

ULTIMA
ORĂ

11 STRĂINI CARE AU FOST DEPISTAȚI ÎN TENTATIVĂ DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT, AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD

Sari la conținut