Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU PRIMIT ÎNTĂRIRI

20 septembrie 2019

19 agenţi de poliţie ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu”  Oradea sunt, de astăzi, noii noștri colegi.

Cu forțe proaspete și entuziasm după depunerea jurământului şi înaintarea în primul grad profesional, 19 tineri, absolvenți ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea, s-au alăturat polițiștilor de imigrări.

Plini de speranțe, noii politiști de imigrări au ieșit pe porțile şcolii dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele acumulate în anii de studii. Repartiția s-a făcut luând în considerare media de absolvire, opțiunile acestora și nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări.

Astfel, noii colegi își vor ocupa locul de muncă în structurile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări după cum urmează: Direcția pentru Imigrări a Municipiului București, Serviciile pentru Imigrări ale județelor Galați, Ilfov, Prahova, Birourile pentru imigrări ale județelor Brăila, Caraș-Severin, Giurgiu, Harghita şi Centrele Regionale de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din București, Giurgiu și Timişoara.

Timp de şase luni de zile, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de tutelă.

Totodată, inspectorul general i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea misiunilor încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică profesionalism, onestitate, fermitate şi integritate.

Le dorim succes în carieră!

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut