Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU FOST PREZENȚI LA FESTIVALUL ”MASSIF-WINTER  FESTIVAL” DIN POIANA BRAȘOV

18 martie 2024

În perioada 14-17 martie a.c., polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări, au fost prezenți la datorie și au facut parte din echipa operativă mixtă, special constituită pentru acest eveniment, pentru ca cei sosiți la festival să fie în siguranță.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări au urmărit asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, precum şi combaterea migraţiei ilegale.

Astfel, în  perioada 14-17 martie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul  Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov au desfășurat activități specifice de control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a străinilor fiind legitimate 43 de persoane dintre care 15 cetățeni străini și 28 de cetățeni europeni.

În acest context, la data de 16 martie a.c., a fost controlată o societate comercială (restaurant) unde au fost identificați desfășurând activități lucrative patru cetățeni din Nepal. Reprezentantul societății a fost invitat la sediul structurii pentru imigrări, în vederea continuării verificărilor.

Facem apel către toţi cetăţenii străini şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediile structurilor centrale și teritoriale sau accesând site-ul public al instituției http://www.igi.mai.gov.ro.

Rămânem în continuare la datorie și vă asigurăm de tot sprijinul nostru!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut