Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PESTE 4000 DE VERIFICĂRI ÎN TEREN EFECTUATE DE POLIŢIŞTII DE IMIGRĂRI

23 august 2022

Activitatea de prevenire şi combatere a şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini reprezintă o prioritate a Inspectoratului General pentru Imigrări în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, printr-un control permanet asupra respectării legislaţiei în domeniul migraţiei. Peste 4000 de verificări în teren au fost efectuate de structurile cu atribuţii în domeniu.

În perioada 1 martie – 31 iulie a.c., poliţiştii de imigrări au organizat, la nivel naţional, 4042 de verificări în teren, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, cu efective proprii şi în colaborare cu structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, precum şi cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Recomandăm cetăţenilor străini să respecte legislaţia în domeniu şi îi invităm să ne contacteze pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediile structurilor centrale şi teritoriale sau accesând site-ul public al instituţiei: www.igi.mai.gov.ro.

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut