Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PESTE 30 DE STRĂINI BĂNUIȚI DE TENTATIVĂ LA INFRACȚIUNEA DE TRECERE FLAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT AU FOST PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN ARAD

21 iulie 2023

Peste 30 de străini aflați în situații ilegale au fost preluați ieri de polițiștii de imigrări din Arad. Toți au fost introduși în Centrul de Cazare al Străinilor luați în Custodie Publică Arad.

La data de 20 iulie a.c., polițiștii de imigrări din Arad au preluat de la polițiștii de frontieră 32 de străini, cu vârste cuprinse între 21 și 44 de ani. Dintre aceștia, 20 sunt din Bangladesh, șase din Egipt, iar diferența sunt din Pakistan, Sri Lanka, Somalia și Tunisia.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză sunt bănuite de tentativă la infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ca urmare a celor constatate, acestea au fost introduse în Centrul de Cazare al Străinilor luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre. La ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BIHOR, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut