Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PESTE 200 DE SOLICITANȚI DE AZIL ȘI BENEFICIARI AI UNEI FORME DE PROTECȚIE INTERNAȚIONALĂ AU PRIMIT IERI DARURI DIN PARTEA POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI

21 decembrie 2023

“Cutia Bucuriei”, dedicată solicitanților de azil și beneficiarilor unei forme de protecție internațională a ajuns, miercuri, 20 decembrie a.c., la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București.

210 persoane cazate în centru, dintre care 95 de minori, au primit ieri daruri din partea polițiștilor de imigrări.

Magia sărbătorilor de iarnă a adus bucurie și în sufletele celor mai puţin norocoşi prin îmbrăcămintea și jucăriile oferite de colegii noștri.

Pentru unele persoane, viața înseamnă supraviețuire. Este suficient să ne gândim la fuga din calea războiului, ori la lipsa posibilităților materiale.

Reamintim că polițiștii de imigrări au amplasat la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări “Cutia Bucuriei”, dedicată solicitanților de azil și beneficiarilor unei forme de protecție internațională, cazați în Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București.

Campania s-a desfășurat în perioada 14 noiembrie – 20 decembrie a.c..

Rămânem uniți în continuare!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut