Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PESTE 20 DE STRĂINI BĂNUIȚI DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT ȘI TENTATIVĂ LA INFRACȚIUNEA DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT, PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN TIMIȘ

28 decembrie 2022

Polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Timiș au preluat la sfârșitul săptămânii trecute, de la structurile Poliției de Frontieră, 21 de cetățeni străini din Nepal, Maroc și Sri Lanka, bănuiți de trecere frauduloasă a frontierei de stat, respectiv tentativă la infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii de imigrări din Timiș au preluat de la Sectorul Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare 15 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, trei din Nepal și 12 din Maroc, care au intrat ilegal în România.

La aceeași dată, polițiștii de imigrări au preluat de la Sectorul Poliției de Frontieră Lunga șase bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 42 de ani, toți din Sri Lanka.

La momentul depistării, aceștia au solicitat azil, fiind preluați în Centrul Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Timișoara, unde vor beneficia de toate drepturile, prevăzute de Legea 122/2006 privind azilul în România.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut