Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

PATRU BĂRBAȚI, AFLAȚI ÎN ȘEDERE ILEGALĂ, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

9 martie 2023

Polițiștii de imigrări din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București au desfășurat zilele trecute o misiune de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru patru bărbați aflați în ședere ilegală. La ieșirea din țară, pe numele acestora a fost instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani.

La data de 7 martie a.c., polițiștii de imigrări din București, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, toți din Nepal, aflați în ședere ilegală.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză sunt bănuite de infracțiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Pe numele acestora, polițiștii de imigrări din Timiș au emis, în luna februarie a acestui an, decizii de returnare, însă nu au fost respectate.  

Astfel, la data depistării, străinii au fost îndepărtați de pe teritoriul României până la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internațional Henri Coandă București.

De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele bărbaților a fost instituită măsura interzicerii  intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut