Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

O POLIȚISTĂ CARE ÎȘI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA LA INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI DONEAZĂ PERIODIC PĂR PENTRU FEMEILE DIAGNOSTICATE CU AFECȚIUNI ONCOLOGICE

27 martie 2024

Cu gândul de a aduce zâmbetul pe chipul unei femei, de ani buni, inspectorul principal de poliție Maria CRISTEA s-a alăturat Campaniei „Vieți Împletite”, demarată de Fundația Renașterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice.

Maria nu s-a gândit la o schimbare de look, pur și simplu vrea să ajute!

Când vine vorba de păr, orice femeie știe că 20 de centimetri, minimul pe care îl poți dona, nu este doar o cifră.

Astfel că, în anul 2017 a donat prima codiță, care a avut 34 de centimetri, apoi în luna septembrie 2019 pe cea de-a doua, care a avut 28 de centimetri, în luna februarie 2022 a donat-o pe cea de-a treia, care a avut 36 de centimetri, iar zilele trecute a decis din nou să facă acest gest donând o codiță de 32 de centimetri.

Este un gest mic care, în acest context, poate conta mult.

Podoaba capilară este un simbol al frumuseții, iar pierderea părului cauzată de tratamentele specifice afecțiunilor oncologice constituie, din punct de vedere psihic, încă o încercare. 

Donează păr! Redă zâmbetul pe chipul unei femei!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut