Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

O FEMEIE DIN REPUBLICA MOLDOVA DEPISTATĂ CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEȚUL GIURGIU

13 octombrie 2022

Poliţiştii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Giurgiu au desfășurat ieri o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. O femeie a fost identificată cu şedere ilegală.

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Giurgiu au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

În urma activităților desfășurate a fost identificată cu ședere ilegală, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, aflată în ședere ilegală.

Din verificări a reieşit că aceasta a intrat legal în țara noastră, însă nu a părăsit teritoriul statului român la expirarea termenului de şedere. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul țării noastre.

Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BIHOR, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut