Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

NOI REZULTATE ALE POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

27 septembrie 2023

Polițiștii de imigrări din București au finalizat ieri verificările în cazul a trei societăți comerciale. Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, dintre care două cu avertisment și una cu amendă. Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii de imigrări au introdus în centul de cazare al străinilor luați în custodie publică un bărbat din India, iar pe numele altuia au emis decizie de returnare.

La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul a trei societăți comerciale, de pe raza de competență.

Ca urmare a verificărilor efectuate, în două cazuri, reprezentanții societăților comerciale au fost sancționați cu avertisment, iar în cel de-al treila caz a fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii de imigrări au introdus în Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică, până la clarificarea situației, un bărbat de 44 de ani, din India.

Persoana în cauză, este bănuită de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat și a fost transferată din Germania în baza Regulamentului Dublin.

De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele străinului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile actului normativ menționat anterior.

Un alt străin din Kenya, care se afla în ședere ilegală a fost depistat desfășurând activități lucrative la o societate comercială, din București. Pe numele acestuia a fost emisă de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre. Reprezentantul societății comerciale a fost invitat la sediul structurii de imigrări, pentru continuarea verificărilor.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut