Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

NOI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN MARAMUREȘ

20 octombrie 2023

Polițiștii de imigrări din Maramureș, în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș și cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au desfășurat ieri o acțiune, pe raza municipiului Sighetu Marmației, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Maramureș, în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș și cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Sighetu Marmației, ocazie cu care au fost efectuate controale în trafic, pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

În cadrul acțiunii au fost oprite în trafic 19 autoturisme, autoutilitare cât și microbuze, fiind identificate și verificate 40 de persoane, dintre care 24 de cetățeni ucraineni.

Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost depistați cetățeni străini în situații ilegale și nu au fost constate încălcări ale prevederilor legale. Toate persoanele au intrat legal în România și au drept de ședere pe teritoriul țării noastre.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut