Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

NOI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

19 octombrie 2023

Polițiștii de imigrări din Brașov, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județelui Brașov, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Nicolae Titulescu” Brașov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov și inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, au desfășurat ieri o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Două șantiere de construcții au fost verificate.

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județelui Brașov, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Nicolae Titulescu” Brașov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov și inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, au desfășurat, în municipiul Brașov, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.

În cadrul acțiunii au fost verificate două șantiere de construcții în cadrul cărora desfășurau activități lucrative 4 societăți comerciale, ocazie cu care au fost identificați și verificați 20 de străini.

Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate încălcări ale legislației în domeniu. Toate persoanele au intrat legal în România și au drept de ședere pe teritoriul țării noastre.

Atât reprezentanților societăților comerciale cât și străinilor le-au fost reamintite prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut