Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ÎNTÂLNIRE DE MONITORIZARE ȘI COORDONARE A PROIECTELOR DE GRANT AFERENTE PROGRAMULUI NAȚIONAL-FONDUL PENTRU AZIL, MIGRAȚIE ȘI INTEGRARE

1 octombrie 2019

Ieri, 30 septembrie a.c., Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, la București, o întâlnire de monitorizare și coordonare cu beneficiarii proiectelor care au fost implementate sau sunt în curs de implementare, aferente Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

La  activitate au participat, alături de specialiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, reprezentanți ai Direcției Fonduri Externe Nerambursabile, precum și managerii/asistenții de proiect ai organizațiilor care implementează proiecte cu finanțare nerambursabilă.

În cadrul întâlnirii au fost analizate gradul de realizare a indicatorilor, valoarea cheltuielilor, beneficiile aduse grupului țintă, precum și încadrarea activităților desfășurate în calendarul propus.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a urmărit identificarea eventualelor disfuncționalități în derularea activităților  și identificarea în timp util a măsurilor corective necesare.

În încheiere, specialiștii Serviciului Implementare Programe din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au prezentat cadrul financiar multianual 2021-2027.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE                                                                             

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut