Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ÎNTÂLNIRE DE MONITORIZARE ȘI COORDONARE A PROIECTELOR DE GRANT AFERENTE PROGRAMULUI NAȚIONAL-FONDUL PENTRU AZIL, MIGRAȚIE ȘI INTEGRARE

1 octombrie 2019

Ieri, 30 septembrie a.c., Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, la București, o întâlnire de monitorizare și coordonare cu beneficiarii proiectelor care au fost implementate sau sunt în curs de implementare, aferente Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

La  activitate au participat, alături de specialiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, reprezentanți ai Direcției Fonduri Externe Nerambursabile, precum și managerii/asistenții de proiect ai organizațiilor care implementează proiecte cu finanțare nerambursabilă.

În cadrul întâlnirii au fost analizate gradul de realizare a indicatorilor, valoarea cheltuielilor, beneficiile aduse grupului țintă, precum și încadrarea activităților desfășurate în calendarul propus.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a urmărit identificarea eventualelor disfuncționalități în derularea activităților  și identificarea în timp util a măsurilor corective necesare.

În încheiere, specialiștii Serviciului Implementare Programe din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au prezentat cadrul financiar multianual 2021-2027.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE                                                                             

Sari la conținut