Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INFORMARE PRIVIND PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL LA DIRECȚIA PENTRU IMIGRĂRI A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

8 martie 2023

Având în vedere că la nivelul Serviciului Autorizații și Permise de Ședere în Scop de Muncă se înregistrează un volum mare de solicitări în aplicația Portal IGI, pentru a veni în sprijinul solicitanților, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București (DIMB) își va desfășura activitatea la ghișee și în zilele de repaus săptămânal, după următorul program:

Ø în perioada 11 – 12 martie a.c., în intervalul 8:00 – 21:00, la toate ghișeele DIMB situate în strada Nicolae Iorga nr. 23, polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului State Terțe și cei ai Serviciului Cetățeni Comunitari vor desfășura activități pe linia primirii cererilor de prelungire a dreptului de ședere în scop de angajare în muncă.

Rugăm publicul țintă să verifice stadiul programărilor efectuate prin aplicația Portal IGI în vederea identificării datei și orei programărilor efectuate în perioadele menționate.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut