Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INFORMARE PRIVIND PROGRAMAREA CERERILOR DEPUSE ONLINE

16 mai 2022

În scopul desfășurării în bune condiții a activităților specifice în ceea ce privește primirea diferitelor cereri și eliberarea documentelor, Inspectoratul General pentru Imigrări efectuează permanent demersuri de îmbunătățirea serviciilor oferite pentru creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor.

Astfel, Inspectoratul General pentru Imigrări informează faptul că, cererile transmise online prin platforma Portal IGI, în scopul obținerii unei programări la ghișeu pentru depunerea cererilor, perioada de timp de la data la care formațiunea teritorială primește solicitarea și data la care se efectuează programarea, este de maximum 15 zile calendaristice.

Documentele încărcate pe platformă vor fi verificate, iar în urma analizei se va comunica data și ora programării la ghișeul formațiunii teritoriale a Inspectoratului General pentru Imigrări.

Inspectoratul General pentru Imigrări încurajează utilizarea platformei ˮPortal IGIˮ pentru  eficientizarea serviciilor publice oferite și reducerea timpului petrecut la ghișee: https://portaligi.mai.gov.ro/portaligi/.

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut