Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INFORMARE

1 martie 2022

Activitățile desfășurate de către polițiștii de imigrări, în tabăra mobilă operaționalizată în zona Siretului, au contribuit la efortul comun al autorităților de a veni în sprijinul celor care fug din calea conflictului armat din Ucraina și solicită azil în țara noastră.

În ultimele 24 de ore, toate cererile de azil depuse în punctul de trecere a frontierei Siret au fost înregistrate, fără a se constata situații deosebite. După efectuarea formalităților, cei mai mulți solicitanți nu au optat pentru cazare în centrele IGI, continuându-și deplasarea către alte locații alese.

De asemenea, în scopul procesării rapide a fiecărui caz și optimizării acțiunilor, pentru înlesnirea dialogului, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări au pus la dispoziția cetățenilor ucraineni translatori de limbă maternă.

Polițiștii de imigrări sunt la datorie și pregătiți să ofere suportul necesar pentru gestionarea tuturor situațiilor apărute și în permanentă legătură cu partenerii instituționali, organizațiile internaționale și neguvernamentale care activează în domeniul migrației și azilului.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BIHOR, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut